Wat voor diensten biedt je aan?

Mocht je geïnteresseerd zijn om mij in te huren als SEO-specialist voor je website, neem dan contact met mij op en dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. In principe doe ik alleen linkbuilding voor cliënten. Dit gaat bijna altijd hand in hand met het on-page optimaliseren van de bestaande website content of het toevoegen van nieuwe content indien nodig. Goed geoptimaliseerde website content samen met goede backlinks is voor veel websites (zeker lokaal) al genoeg om hoog in de Google rankings te komen!

Wat heb je voor ervaring?

Jarenlang heb mijn ervaring ingezet om mijn eigen projecten door SEO te ranken in Google, dit zijn of waren zowel Engelstalige, Duitstalige als Nederlandstalige websites.

Het proces om een website in deze verschillende zoekmachines (veel landen hebben hun eigen versie van Google) te ranken is niet zo heel veel verschillend van elkaar. Het enige (grote) verschil op dit moment is dat Google.com (Amerika) een heel stuk voorloopt met de Google updates die ze regelmatig doorvoeren, eigenlijk kun je dus zeggen dat wij hier in Nederland (Google.nl) en België (Google.be) op dit moment een verouderde versie van Google's zoekmachine gebruiken.

Door deze jarenlange ervaring met de verschillende versies van de zoekmachines heb ik een vrij goed beeld van wat er wel en niet werkt om websites op een zo hoog mogelijke plaats in Google te positioneren.