Over Joachim van Rossenberg

Mijn naam is Joachim van Rossenberg en ik ben de oprichter en eigenaar van JoachimvanRossenberg.com.

Joachim van Rossenberg
Joachim van Rossenberg – SEO-specialist

Ik ben geboren in 1988 in Ter Aar, en ben nog steeds woonachtig in dezelfde plaats. Sinds 2013 werk ik full-time in de online marketing en door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het ranken van websites.

Hierdoor ben in gaandeweg een SEO-specialist geworden op dit gebied.

Ervaring is echt een heel belangrijk aspect in deze branche, zeker omdat Google tegenwoordig om de paar maanden zogenaamde core updates uitrolt. Vaak veranderen hiermee de spelregels van de zoekmachine en verliezen veel websites deels hun bestaande rankings in de zoekresultaten.

Gelukkig zijn er allerlei manieren om ervoor te zorgen dat een website bovenaan Google komt en ook blijft staan. Op deze website zal ik proberen om wat van mijn bevindingen en expertise te delen met jullie.

Je kunt mij ook tegen betaling inhuren als SEO specialist, dan zal ik mijn kunde op het gebied van zoekmachineoptimalisatie inzetten om jouw website(s) meer organisch zoekverkeer te laten ontvangen!

Nieuwste gepubliceerde artikels door Joachim van Rossenberg

Hieronder staan de laatste artikels die Joachim van Rossenberg op deze website heeft gepubliceerd.

wat is parasite seo Wat is Parasite SEO? - Wat is Parasite SEO en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over Parasite SEO en hoe het precies werkt!
wat is topical relevance Wat is Topical Relevance bij SEO? - Wat is Topical Relevance en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over Topical Relevance en hoe het precies werkt!
wat is topical authority Wat is Topical Authority bij SEO? - Wat is Topical Authority en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over Topical Authority en hoe het precies werkt!
wat is pagerank Wat is PageRank (PR)? - Wat is PageRank (PR) en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over het PageRank algoritme van Google!
wat is link juice Wat is link juice? - Wat is link juice en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over link equity en of dit überhaupt wel bestaat!
wat is tiered linkbuilding Wat is tiered linkbuilding? - Wat is tiered linkbuilding en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over trapsgewijze linkbuilding en hoe dat precies werkt!
wat is een geveilde domeinnaam Wat is een geveilde domeinnaam? - Wat is een geveilde domeinnaam en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over domeinnaamveilingen en waarom ze belangrijk bij SEO kunnen zijn!
wat is een verlopen domeinnaam Wat is een verlopen domeinnaam? - Wat is een verlopen domeinnaam en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over expired domains en waarom ze belangrijk bij SEO kunnen zijn!
wat zijn interne links Wat zijn interne links? - Wat zijn interne links en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over interne links en wat je hierover allemaal moet weten!
wat zijn backlinks Wat zijn backlinks? - Wat zijn backlinks en wat moet je er over weten? In dit artikel lees je alles over backlinks en wat je hierover allemaal moet weten!
hoe kom ik bovenaan in google 6 tips om je website hoger in Google te krijgen - Hoe komt je website hoger in de zoekresultaten van Google? In dit artikel lees je exact hoe je zelf door SEO bovenaan in Google kunt komen met jouw website!
seo specialist inhuren Wat is belangrijk bij inhuren van een SEO-specialist? - Het inhuren van een ervaren SEO-specialist is van groot belang voor bedrijven. Dit zorgt ervoor dat een website een hogere posities krijgt in Google en behoudt.
SEO case study affiliate website Brazilië ranken SEO case study: Affiliate website Brazilië - In deze SEO case study documenteer ik het proces van het opzetten en ranken van een Braziliaanse website. De case study wordt regelmatig geüpdatet met de voortgang.
niche edits kopen Wat is belangrijk bij het kopen van niche edits? - Waar moet je op letten als je niche edits wilt kopen? In dit artikel lees je alles over het aanschaffen van niche edits voor linkbuilding bij SEO!
wat zijn niche edits Wat zijn niche edits? - Wat zijn niche edits en wat moet je erover weten? In dit artikel lees je alles over niche edits en waarom ze belangrijk kunnen zijn bij SEO!
guest posts kopen Wat is belangrijk bij het kopen van guest posts? - Waar moet je op letten als je guest posts wilt kopen? In dit artikel lees je alles over het aanschaffen van gastartikels voor linkbuilding bij SEO!
SEO case study affiliate website Polen ranken SEO case study: Affiliate website Polen - In deze SEO case study documenteer ik het proces van het opzetten en ranken van een Poolse website. De case study wordt regelmatig geüpdatet met de voortgang.
wat is guest posting Wat is guest posting? - Wat is een guest posting en wat moet je erover weten? In dit artikel lees je alles over guest blogging en waarom guest posts belangrijk zijn bij SEO!
buy pbn backlinks Wat is belangrijk bij het kopen van PBN backlinks? - Waar moet je op letten als je PBN backlinks wilt kopen? In dit artikel lees je alles over het kopen of huren van PBN links op een Private Blog Network!
private blog network pbn Wat is een Private Blog Network (PBN)? - Wat is een Private Blog Network (PBN) en wat moet je erover weten? In dit artikel vind je alle informatie over Private Blog Netwerken en meer!
linkbuilding strategie De 5 BESTE linkbuilding strategieën voor SEO - Ben je op zoek naar de beste linkbuilding strategieën van dit moment? Op deze pagina vind je strategieën voor linkbuilden die écht werken!
linkbuilding uitbesteden Wat is belangrijk bij het uitbesteden van linkbuilding? - Waar moet je op letten als je linkbuilding wil uitbesteden? In dit artikel lees je alles over het uitbesteden van linkbuilden en waar je op moet letten!
wat is linkbuilding Wat is linkbuilding? - Wat is linkbuilding en wat moet je er over weten? In dit artikel leer je alles over het bouwen van backlinks en wat je allemaal hierover moet weten!
wat is off-page seo Wat is off-page SEO? - Wat is off-page SEO en wat moet je er over weten? In dit artikel leer je alles over off-page SEO en wat je allemaal hierover moet weten!
wat is on-page seo Wat is on-page SEO? - Wat is on-page SEO en wat moet je er over weten? In dit artikel leer je alles over on-page SEO en wat je allemaal hierover moet weten!